Prajitura cu ciocolata

Aceasta este o variatiune inventata de mine, unde avem blatul de la cheesecake de lamaie dar crema este defapt sarlota de cacao. In sarlota am pus 3 linguri de indulcitor praf. Atentie ca sarlota sa nu contina zahar! Secretul la aceasta prajitura este sa turnati sarlota calda, imediat ce e gata, peste blat, pentru ca daca incepe sa se intareasca, nu se mai asaza bine…Prajitura se lasa la racit si la frigider o ora…Iese foarte buna cu orice tip se sarlota sau chiar cu 2 straturi! Yummy!

Acest articol a fost publicat în Retete desert. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Prajitura cu ciocolata

  1. Mona Gurmandona zice:

    Nu stiu sa fac sarlota…sau o cumperi? sau cum faci? arata delicios 🙂

    • alexandra zice:

      Eu folosesc „pudding” de ciocolata de la Dr. Oetker si o prepar cu lapte degresat si 3 linguri de indulcitor praf. Exista si varianta sa o faci tu cu cacao si amidon (Gustin de la Dr Oetker) dar nu stiu cat de buna iese…oricum, exista in magazine si de ciocolata si de ciocolata neagra, iar eu cumpar direct…

      • Ioana zice:

        este deci acceptata pudding-ul acela la plic cu gust de ciocolata de la Dr Oetker atata timp cat pui lapte degresat ? sigur merge?

      • alexandra zice:

        Da, sunt ok toate de la Dr Oetker mai putin cea cu caramel care are si zahar, sau cele cu bucati de fructe…Ideea este ca avem voie amidon in calitate de produs tolerat, iar acestea contin numai amidon si ceva aroma…Eu am slabit mancand astfel de prajituri sau pudding de 2-3 ori pe saptamana, deci e ok…

  2. daniela zice:

    De-li-cioa-saaa!
    am incercat-o azi! e yummi yummi yumiiiiiii:D

    Multumesc

Lasă un comentariu